Arbetssökande – Stöd och matchning

Nytt jobb eller studier – Vi kan Värmland!

Sedan 1998 har PersonalSupport Värmland jobbat med att hjälpa arbetslösa värmlänningar till nya jobb! Vi har genom åren jobbat fram ett brett kontaktnät bland företagen och kan vägarna till arbetsgivarna. Jobben är alltid i fokus och vi har dagliga företagskontakter. Vi har kontor i Karlstad.

För vem?

Stöd och matchning vänder sig till dig som är arbetssökande och vill ha hjälp med att snabbt hitta ett arbete som matchar din erfarenhet och kompetens. Du kan också få vägledning i att hitta rätt utbildning. Ett av kraven för att få tillgång till tjänsten är att du är inskriven på Arbetsförmedlingen.

Hur jobbar PersonalSupport?

Allt utgår från dina behov. Vi går igenom din bakgrund och lyssnar på vad du har för mål och gör tillsammans med dig en individuell planering. Därefter jobbar vi aktivt för att hitta ditt arbete eller din utbildning.

Aktiviteter

Varje vecka har vi både individuella samtal och gruppaktiviteter. Exempel på aktiviteter är arbetsgivarkontakter, CV och personligt brev, intervjuträning, studiebesök och rekryteringsträffar.

Språkstöd

För dig som behöver språkstöd anlitar vi tolk.